Projektovanje

U okviru Gemax-a deluje više projektnih biroa koji pokrivaju gotovo sve projektantske faze. Oni zapošljavaju ambiciozan i stručan kadar profesionalnih projektanata i saradnika koji su angažovani na velikom broju različitih projekata.

U okviru sektora, u mogućnosti smo da ponudimo veliki broj inženjerskih usluga: izrada projektno-tehničke dokumentacije, od idejnih rešenja do glavnih i izvođačkih projekata, gradilišnih detalja; urbanistička rešenja, dizajn i uređenje enterijera; konsalting; procene vrednosti, itd.

Projektovanje 1Inženjerski tim poseduje raznovrsno iskustvo, posebno kada su u pitanju veliki i kompleksni projekti, koje im omogućuje uspešno ostvarivanje projekata. U izradi dokumentacije, pored tehničke i zakonske regulative, rukovodimo se prvenstveno željama klijenata, a iskustvo nam omogućuje da ponudimo i rešenja koja su iznad njihovih očekivanja.

Najzastupljenije oblasti kojima se trenutno bavimo su: stanovanje, poslovni prostori i komercijalne delatnosti, sportsko-rekreativni kompleksi, skladišna postrojenja i hale i spoljna uređenja. 

U koraku sa vremenom, procesi i sistemi projektovanja imaju podršku u odgovarajućim IT aplikacijama koje se uspešno koriste i konstantno se nadograđuju.