Stolarski proizvodi

Stolarski pogon je specijalizovan za izradu stolarije i opremanje ekskluzivnih enterijera. Osim stolarskih radova, proizvode se i sve vrste tesarske galanterije i građeviske oplate za izlivanje betonskih elemenata.

VrataOpremljen je svim klasičnim stolarskim mašinama i alatima. U sklopu radionice opremljena je moderna farbara s vodenim zidom i komorom za sušenje, a radnici su osposobljeni za sve vrste lakova i lakiranja.

Stolarski pogon neposredno sarađuje sa projektnim biroom. Uspostavljena je saradnja sa najboljim arhitektama iz Srbije, pod čijim nadzorom je urađen veliki broj ekskluzivnih objekata.

Pogon se konstantno usavršava, razvija i ispituje nove materijale i mašine. Redovno se posećuju svi sajmovi vezani za struku, a u saradnji sa Šumarskim fakultetom unapređuje se organizacija posla. Veoma mnogo računa se vodi o bezbednosti i zdravlju na radu i zaštiti čovekove sredine.

Ruski car

Posebno mesto na našoj referentnoj listi zauzima izrada enterijera u restoranu "Ruski car", prodajni saloni i upravna zgrada Porsche SCG, MC Donalds u "Delta sitiju", poslovna zgrada Gemaxa, za koju je osvojena i međunarodna nagradu u Veneciji, "Doncafe" i "JUBpol" u Šimanovcima i veliki broj porodičnih kuća.

Stolarski pogon se bavi i montažom za treća lica. Najimpozantniji objekat takve vrste je zgrada Narodne banke Srbije na Slaviji. Za italijansku firmu TECHNO ugrađeno je 15.000 kvadrata pregradnih zidova od univera na metalnoj podkonstrukciji, 3.500 metara kvadratnih plakara i oko 2.000 dužnih metara fenkoil maski i parapetnih dasaka. Ukupno je prevezeno 55 šlepera robe a celokupna montaža završena u roku od 105 radnih dana.

 

Enterijer u restoranu Ruski car u Beogradu.
Oprema od drveta za salon Porshe.
Izrada svih vrsta kuhinja.
Izrada i transport svih vrsta vrata i prozora od drveta.
Izrada kalupa za Pogon prefabrikacije.
Izrada složenih oplata.