Betonska galanterija

U sklopu kompanije Gemax posluje pogon za proizvodnju vibro-presovane betonske galanterije. Proces proizvodnje vibro-presovane betonske galanterije je u potpunosti automatizovan i kompjuterizovan. Proizvodnu liniju opslužuje automatska fabrika betona sa dve mešalice čije kompjutersko upravljanje omogućuje podešavanje optimalnih uslova (vlažnost agregata, količina boje, cementa, vode i dodataka betonu).

Behaton automatskiSama proizvodna linija "HI-TEC" tehnologije garantuje kako vrhunski kvalitet, tako i veliki kapacitet. U optimalnom režimu rada, kapacitet linije se kreće od 150-200 m2 behaton ploča na sat ili 100-150 metara betonskih ivičnjaka na sat. Zahvaljujući visokom kvalitetu sa jedne, i velikom kapacitetu, sa druge strane, u stanju smo da uspešno odgovorimo svim zahtevima tržišta.

Kompletan proizvodni proces se svakodnevno prati od strane laboratorije za beton, materijala za spravljanje sveže betonske mase, tako i za sva ispitivanja očvrslog betona i samih betonskih elemenata.

Behaton 2Svi materijali koji se koriste za proizvodnju vibro-presovane betonske galanterije, kao i sama galanterija imaju sertifikate o kvalitetu izdate od akreditovane ustanove.

Behaton ploče iz našeg proizvodnog programa su namenjene popločavanju pešačkih i saobraćajnih površina. Raznovrsnost oblika i boja kao i mogućnost kombinovanja obezbeđuju širok spektar upotrebe u različitim životnim okruženjima.

Behaton ploče se proizvode od prirodnih materijala tehnologijom vibro-presovanja. Sve ploče su dvoslojne - donji nosivi sloj je od betona d< 8mm, a gornji zaštitni sloj je od betona 0,2 mm sa kvarcnim peskom. Po želji naručioca ploče se proizvode u najrazličitijim bojama.

Ovde možete preuzeti Katalog betonske galanterije