Teniski klub

Teniski klub se nalazi u jednom od najlepših delova grada, na dedinjskoj padini, udaljen 500 m od stadiona FK Crvena Zvezda.

Teniski klub

Uz 8 teniskih terena (sa 3 vrste podloge), korisnicima usluga sportskog kompleksa su na raspolaganju i bazen (sa turbo talasima), teretana, jacuzzi i dve saune, kao i ekskluzivna prodavnica sportske opreme i restoran sa internacionalnom kuhinjom.

U prelepom ambijentu, koji je u rangu najboljih svetskih klubova, možete uživati u tenisu (rekreativno, takmičarski, škola...), teretani (pod stručnim nadzorom), bazenu, jacuzzi masaži, sauni (pod lekarskim nadzorom), svakog dana tokom cele godine u vremenu od 08h - 23h.

Svojim članovima klub omogućava (u posebnom prostoru) organizovanje poslovnih skupova, prezentacija, proslava i sličnih manifestacija. Maksimalni uslovi za treniranje omogućeni su članovima kluba, a posebno Jeleni Janković i Nenadu Zimonjiću, teniserima u vrhu WTA i ATP liste.

Zbog svega ovoga Teniski klub Gemax je vrlo brzo postao izuzetno popularan i omiljen među beogradskim ljubiteljima "belog sporta", kako rekreativcima tako i takmičarima.

Više informacija o Teniskom klubu Gemax možete dobiti na prezentaciji www.gemaxopen.com.

Sauna
Sauna
Bazen
Džakuzi
Fitnes sala
Otvoreni teniski tereni