Gemax Klub

U svom sastavu Gemax Klub sadrži kafe, restoran internacionalne kuhinje, kao i "press" centar - salu za održavanje prezentacija, konferencija i drugih manifestacija. Klub je namenjen članovima i prijateljima kuće, i svojim unikatnim, luksuzno opremljenim, ali domaćinskim ambijentom, pruža prijatnu atmosferu ljubiteljima dobrih teniskih mečeva koje mogu pratiti kroz zastakljene delove Gemax Klub kafea.

Gemax KlubGostima se pružaju mogućnosti praćenja satelitskih sportskih i zabavnih programa putem TV aparata razmeštenih na vidnim mestima u samom kafeu, kao i direktnih vizuelnih prenosa teniskih mečeva sa zatvorenih teniskih terena Gemax. Imajući u vidu da je Gemax Club sastavni deo sportskog objekta, u ugostiteljskoj ponudi može se naći raznovrstan izbor prirodnih sokova, izvorske vode, kao i zdrave hrane. Kuhinja je namenski prilagođena sportskom duhu i visokim zahtevima kako profesionalnih sportista, tako i korisnika usluga teniskog kluba Gemax.

Gemax KlubInternacionalna kuhinja restorana pruža gurmanima širok izbor ukusno aranžiranih specialiteta od mesa, ribe, i poslastica, kao i uživanje u italijanskoj kuhinji. Najviše pažnje se pridaje meni karti koja se prilagođava u zavisnosti od sezone. Ljubazno osoblje preporučiće gostima prema izabranom meniju, adekvatno vino iz širokog asortimana domaćih i stranih vina među kojima su prepoznatljiva francuska, italijanska i druga.

Svojim višenamenskim kapacitetima Gemax Klub pruža mogućnost organizovanja poslovnih ručkova, proslava, prezentacija, banketa, kao i podrške sportskim, sajamskim i drugim manifestacijama koje se održavaju u objektu teniskog kluba. Shodno osnovnoj delatnosti kompanije Gemax, postoji mogućnost prilagođavanja visokim standardima i željama korisnika, u smislu izmene, dopune i drugih radova na ambijentalnom izgledu, kao i posebnih dekoracija prostora u skladu sa prilikama, zbog kojih će svaka organizovana svečanost imati svoj lični pecat i neponovljivost.