GEMAX danas

Đorđo AnteljKompanija Gemax, jedna od prvih privatnih građevinskih kompanija u Srbiji, tokom dvadeset godina postojanja prerasla je u prepoznatljiv brend u čitavom regionu i izgradila reputaciju u svim građevinskim izvođačkim poslovima. Zahvaljujući pristupu graditeljstvu koji je postavio osnivač Đorđo Antelj, kompanija Gemax utvrdila je lidersku poziciju na tržištu.

Pristup koji je postao ključ uspeha podrazumeva insistiranje na primeni najstrožih profesionalnih i etičkih standarda, zapošljavanje visokokvalifikovanih kadrova, upotrebu savremenih tehnologija i primenu inovacija u tehničkim i estetskim aspektima graditeljstva.

Gemax već godinama ulaže u najsavremenije građevinske mašine i alate, a pre svega u stalno usavršavanje oko 300 zaposlenih koji u praksi postižu izuzetne rezultate.

 

Kompanija zasniva svoje svakodnevno postojanje i rad na sledećim principima:

  • Naše graditeljstvo služi da zaštiti i da uvek iznova stvara osećanje sigurnosti, jer to želimo i sebi i drugima.
  • Naše graditeljstvo je namenjeno i naraštajima koji dolaze, jer ih i mi imamo.
  • Naše graditeljstvo je izazov ostvarenju vizije i večita želja za stvaranjem novih dela, novih objekata koji će biti naš simbol i naš ponos koji će služiti novim pokolenjima.
  • Naše graditeljstvo predstavlja čast graditeljima i njihovim naraštajima, jer do svoje časti čvrsto držimo.
  • Naše graditeljstvo se ne sme suprotstavljati prirodi i ne sme izazivati gordost - jezičke razlike graditelja Vavilonske kule sigurno nisu jedini razlog zbog kojih ona nikada nije izgrađena.

UniverzijadaVizija Gemax-a je graditeljstvo u harmoniji sa svojim okruženjem, graditeljstvo koje svojom savremenošću govori sve jezike i povezuje ljude širom sveta, ali i  graditeljstvo koje će biti savremeno i pokoljenjima koja će nas naslediti.

Misija kompanije je konstruktivna kreativnost - profesionalna, postojana, univerzalna i vizionarska. Naša posvećenost je budućnost - časna, dostojanstvena, zaštićena i ispunjena osećanjem sigurnosti.

Kompanija Gemax je lider na polju izvođenja, projektovanja i inžinjeringa objekata niskogradnje (infrastruktura, sportski objekti, obaloutvrde, melioracije) i visokogradnje (rezidencijalni, stambeni, poslovni i industrijski objekti, čelične i betonske hale i skladišta, objekti sa posebnom namenom, enterijeri).

Zahvaljujući dosadašnjem iskustvu, stručnosti ljudskih resursa, raspoloživosti tehničko-tehnološke i informacione infrastrukture i velikih sopstvenih proizvodnih kapaciteta Gemax je u mogućnosti da po najvišim međunarodnim standardima i po konkurentnim cenama realizuje složene objekte značajne vrednosti.

Svi objekti koje je Gemax izgradio plene jedinstvenom estetikom i funkcionalnošću, vrhunskim kvalitetom u savršenom spoju sa tradicijom i savremenim tehnologijama. Mnogi od njih postali su moderni simboli naše zemlje. Među najistaknutijim su objekti Porsche grupe u Srbiji, fabrika "Doncafe", zgrada televizije "Pink", sedište "UniCredit banke", infrastruktura kod objekata "TC Ušće" i Olimpijskog sela za Univerzijadu 2009, kao i svi objekti METRO Cash & Carry Srbija. Za izgradnju distributivnog centra te kompanije u Krnjači kompanija Gemax nagrađena je plaketom za najefikasniju izgradnju: objekat sa parkingom i kompletnom infrastrukturom podignut je za samo 74 dana što je svojevrsni graditeljski rekord.

Zato GEMAX jeste i biće - uvek i svuda SAVREMENO GRADITELJSTVO.